Мартин Камбуров трудно намери думи след изключителния рекорд, който записа

...
Мартин Камбуров трудно намери думи след изключителния рекорд, който записа
Коментари Харесай

Мартин Камбуров за рекорда си: Много съм горд и щастлив!

Мартин Камбуров мъчно откри думи след изключителния връх, който записа в мача с Царско село. Ветеранът осъществя в 74-ата минута, с който гол домакините надвиха над своя съперник. Победата на Берое обаче ще бъде последното нещо, с което Камбуров ще запомни днешния ден.

Попадението на нападателя бе историческо за българския футбол. То бе негово 254-то, с което той изпревари легендата на ЦСКА Петър Жеков и се трансформира в голмайстор номер 1 в историята на родния футбол.

" Не знам, много си мислих какво ще кажа след този гол. Нямам думи, възприятието е такова, нощес гледах финала на US Open сред Медведев и Джокович. Имаше едно задоволство и от двете страни. И аз съм по този начин сега. Уникално достижение, неповторим връх. Моето име да е записано в историята... Много съм горделив и благополучен от себе си. Благодаря на всички мои сътрудници, на всички противници, с които съм играл. Имали сме борби, благодаря на всички треньори. Няма да имам време в това малко изявление да благодаря на всички. Феноменални за мен 254 гола ", показа Камбуров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР