Мартин Дубравка спаси два пъти, докато Нюкасъл победи Блекбърн с

...
Мартин Дубравка спаси два пъти, докато Нюкасъл победи Блекбърн с
Коментари Харесай

Нюкасъл превъзхожда смелия Блекбърн с дузпи, за да стигне до четвъртфиналите за ФА Къп

Мартин Дубравка избави два пъти, до момента в който Нюкасъл победи Блекбърн с 4-3 с дузпи след тъждество 1-1 в безапелационно тъждество от петия кръг на ФА Къп в Иууд Паркирайте във вторник.

Вратарят на Нюкасъл отхвърли Сами Шмодикс и Дом Хайам от мястото, с цел да обезпечи нервна победа, откакто екипът на Висшата лига беше взет до дъно от 16-то място в Sky Bet Championship.

Блекбърн се радваха на превъзходство за огромни интервали на мача, само че изостанаха, когато Антъни Гордън наруши резултата след 71 минути.

Роувърс отвърнаха на удара и изкараха продължения с изравнителен гол от впечатляващ Szmodics, само че нито една от страните не можа да откри победител, преди да се стигне до удари на място, с цел да се дефинира изходът.

Мачът беше занимателен с 15 минути с цел да разреши на всички почитатели да стъпят на земята и по-късно стартира постепенно, като първото нещо, което би трябвало да се означи, беше митингът на почитателите на Блекбърн против тенис топка., който към този момент е в своята 14-та година, символич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР