Мартин Божанов си е сменил ЕГН-то и фамилното име, показва

...
Мартин Божанов си е сменил ЕГН-то и фамилното име, показва
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Съд е разрешил на Нотариуса да промени ЕГН-то и фамилията си

Мартин Божанов си е сменил ЕГН-то и фамилното име, демонстрира инспекция. Това удостовери вътрешният министър.
Прочетете още
Калин Стоянов посочи, че промяната на единния цивилен номер, както и на семейството, е осъществена със правосъдно решение преди 2000 година.

Извършена е смяна в ГРАО на фамилното име на Мартин Ангелов Божанов, като преди този момент той е бил Мартин Ангелов Ангелов. Като с изключение на смяна във фамилното име, имаме смяна и на последните пет числа от ЕГН-то на Мартин Божанов. Сега следва в незабавен порядък да правим инспекция на място в ГРАО, с цел да установим кой, по какъв начин, по какъв метод и с какви претекстове и на какво съображение е станало това.

На въпроса дали в Министерство на вътрешните работи не престават инспекциите по това по какъв начин е работено по сигналите против него, Стоянов отговори:

Калин Стоянов: Да, в Министерство на вътрешните работи ние разпоредихме и инспекция по отношение на това да забележим в коя от структурите е имало сигнали, както очевидни, по този начин и оперативни във връзка с Мартин Божанов. И през вчерашния ден пред вътрешна комисия аз ясно го заявих, че през времето, през което бях шеф на ГДБОП ние работихме извънредно интензивно по този човек, събрахме много материали, като всички са изпратени на прокуратурата и по тях има формирано досъдебно произвеждане. В момента следва да установим и други такива сходни сигнали, които евентуално са работени в службите, само че на този стадий инспекцията не е завършила, съобщи Нова. 

Вътрешният министър е сложил период на инспекцията до понеделник: " Да, сложил съм. В понеделник ще имаме крайния резултат. "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР