Марта Вачкова се уреди като панелистка в предаването Маскираният певец.

...
Марта Вачкова се уреди като панелистка в предаването Маскираният певец.
Коментари Харесай

Владо Пенев пак ще ръси безумия в „Маскираният певец” , Марта вачкова ще лапа 1000 лв. от шоуто

Марта Вачкова се уреди като панелистка в предаването „ Маскираният артист ”. Актрисата е част от новия сезон на шоуто, където ще е дружно с Алекс Раева, Азис и Владо Пенев. Именно Пенев е уредил приятелката си в мистериозното риалити.

Марта Вачкова съвсем няма представления в театъра, фотосите на „ Откраднат живот ” също завършиха и щерката на Григор Вачков съвсем няма приходи. Разбира се, тя разчита на спестяванията си, само че избира да живее от свежи пари. Според източници на „ Уикенд ”, за Марта ще взима за всеки лайф хонорар от 1000 лв..

Четиримата панелисти и този сезон ще имат тежката и занимателна задача да опитат да разгадаят уликите, да познаят придвижванията и гласовете на маските и да дават своите догатки кой се крие в мистичните костюми. Тази събота те ще се срещнат с новите герои, ще чуят първите им осъществявания и ще изкажат своите подозрения за 14-те скрити звезди.

„ За мен е същинска наслада и чест да стана част от Панела на „ Маскираният артист “. Това е най-позитивното и фамилно предаване, а също по този начин обичано на най-малките фенове, което е прелестно. Задачата ще е доста занимателна и комплицирана, тъй като тук всички звезди, скрити под маските, ще дадат най-хубавото от себе си, с цел да ни заблудят допустимо най-дълго “, споделя най-новият член Марта Вачкова.

В предишния сезон тя бе гост-панелист в едно от предаванията. Тогава Марта се оправи относително добре с ролята си, за разлика от Владо. Зрителите всеобщо недоволстват против несъответстващото държание на звездата от Народния спектакъл, който в никакъв случай няма точни попадения и приказва неща, които нямат нищо общо с осъществяването и маската. Предположенията му са повече от неуместни. „ Нищо срещу Владо Пенев, само че не е за този формат, не чух персонално мнение от него, а единствено преразказваше думите на останалите ” – разяснява фен на мистериозното предаване.

Едно от безумните изявления на артиста бе, че зад маската на Булката се крие самата Лили Иванова. „ Владо, не си се излекувал от ковид май ”,  жегнаха го тогава водещите на предаването Зуека и Геро. След като усети бисера, който изръси, артистът стартира от ден на ден да мълчи и да не споделя нищо. Предстои да забележим дали в този момент още веднъж ще се излага, или ще си мълчи като пукал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР