Март почти приключи и няма как да отречем очевидното -

...
Март почти приключи и няма как да отречем очевидното -
Коментари Харесай

5 идеи за педикюр за пролетта

Март съвсем завърши и няма по какъв начин да отречем очевидното - пролетта е тук с цялостна мощ! Цъфналите дървета, слънцето и топлината ни карат към този момент да мечтаем за море и ваканции, както и са сандали.
 Маникюр в зелено - 5 хрумвания за пролетни нокти
Най-актуалният маникюр за края на март

Все отново е пролет...

А последното върви в комплект с хубав и поддържан педикюр. Какъв да е първият, който да изберем за пролетта? Много ясно - откакто сме държали крачетата си на топло и скрити цяла зима, в този момент е момента да блеснат в ярки цветове.

Червено

Класиката в никакъв случай няма да ни отегчи. Освен това какъвто и колорит алено да изберем - доматено, коралово, бургундско алено и по този начин нататък, всичко ще контрастира добре с към момента бледата ни кожа.

Ярко розово

Този цвят крещи " желая да се развличам ". Или пък е реверанс към Барби и цялата хармония на куклата.

Бебешко синьо

Синьото се наложи като в последните месеци, а в този момент е време да го пренесем и върху ноктите на краката. Актуалните нюанси са кобалтово, както и това нежно бебешко синьо.

Лилаво

И по-точно - люляково. Или пък теменужено. А за какво не с цвят на лилава фрезия? Което и от тези пролетни цветя да ни е обичано, нежният лилав цвят ще ни припомня за него.

Искрящо бяло

Традиционно посягаме към този цвят за педикюра, когато към този момент имаме загар и той контрастира с него. Когато обаче не сме почитатели на ярките цветове, наситено белият лак също стои задоволително привличащ погледа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР