Март напредва, а някои зодии тепърва ще се радват на

...
Март напредва, а някои зодии тепърва ще се радват на
Коментари Харесай

Река от пари за 2 зодии! Кога идват големите печалби

Март напредва, а някои зодии занапред ще се радват на звезден късмет. Юпитер и Венера, които са знак за благосъстояние и разцвет в астрологията, са в чудесна позиция, написа jenata.blitz.bg.

През втората половина на месеца, съгласно специалистите, точно това ще удари едно рамо на представителите на два зодиакални знака. Те ще могат да се нарекат късметлиите на зодиака, тъй като реки от пари безусловно ще потекат към джобовете им. Идва интервал на преференциални покупко-продажби и вложения, значимо е първо да премислят нещата.
-->
Телец

Телците ще съумеят да сложат точка на дългогодишни проблеми, свързани с парите. Звездите споделят, че те ще разполагат със солидна сума през втората половина на март, само че източникът на парите ще е непредсказуем. Получаването му ще е еднократно, само че ще е задоволително за решаването на насъбраните проблеми и неналичието на средства. Звездите поучават да методите отговорно към разпределението на сумата.

Лъв

Март за Лъвовете е доста работлив, само че дружно с това и извънредно претрупан. Буквално няма да намирате време за себе си, фамилията и приятелите си, само че това ще бъде в действителност много обилно възнаградено. Астролозите споделят, че през втората половина на месеца представителите на тази зодия ще създадат много преференциални покупки. Става дума за огромни придобивки - акции, парцели, ново транспортно средство. Може да получите някакъв скъп подарък, който е доста безценен, от непосредствен за вас човек.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР