Марс започна ретроградното си движение в Близнаци на 31-и октомври,

...
Марс започна ретроградното си движение в Близнаци на 31-и октомври,
Коментари Харесай

Кои зодии ще спечелят от ретроградния Марс

Марс стартира ретроградното си придвижване в Близнаци на 31-и октомври, Хелоуин, и то ще продължи до 13-и януари. Това значи, че ще има забавяния, закъснения, а и ставаме по-малко решителни.

Време е да прегледаме отначало и оценим предходни мисли, хрумвания, получена информация. Ето какво да чака всяка зодия, съгласно " Elite Daily ".
-->
Овен

Марс е планетата, която ги ръководи. Когато стана ретроградна, тя ги кара да проучват и прегледат отначало своите мисли, отзиви, умения. Сега не е време за нови планове и деяние, само че е превъзходен интервал да си напомнят какво са научили от 30-и август насам.

Телец

Трябва да си сложат спирачки, изключително що се отнася до навиците им на харчене. Искаха да изхарчат спестяванията си по най-хубавия метод, само че в този момент ще прегледат отначало, а и оценят, по какъв начин употребяват времето, силата и парите си.

Близнаци

Трябва да се успокоят и да релаксират. Нещата се забавят и Близнаците ще оценят какво са научили в последно време, вместо да преследват нови цели. Да не се тормозят, това няма да им е скучно.

Рак

Тези зодии пък ще правят оценка и преразглеждат своите привички, ритуали, практики, свързани с психологичното здраве. Не е време да се захващат с нови практики, само че ще усъвършенстват практиките, с които към този момент са се захванали.

Лъв

Ще проучват какъв брой сила от себе си са раздавали за приятелите си и по какъв начин са постъпвали по отношение на тях. Ще поразсъждават и над информацията, която са получили от тези другари от 20-и август насам. Да опитат да не клюкарстват доста. Думите им ще бъдат разбирани неправилно съвсем постоянно.

Дева

Девите ще проучват обществения си имидж и кариерата си. Сега не е подобаващ интервал за нови професионални планове, само че е отлично време да оценят отначало и прегледат задачите, които са си сложили от 20-и август насам.

Везни

Те ще прегледат отначало опциите, които получават. Може да прочетат отначало някои книги, да посетят още веднъж йога курс или да проучват духовните си практики. Чувстват се разпръснати в няколко направления по едно и също време. Да не преследват прекомерно доста неща в този момент.

Скорпион

Тези зодии ще би трябвало да прегледат и оценят отначало споделените запаси, границите, които слагат и отговорностите си. Чудесно време да проучват и навиците си на харчене. Нека се уверят, че употребяват спестяванията си по най-хубавия метод, написа Teenproblem.bg

Стрелец

Стрелците ще размишляват и вършат оценка на сантименталните си връзки и партньорства. Ще разсъждават върху диалозите, които са провели с околните от 20-и август насам. Да се уверят, че имат цялата нужна информация.

Козирог

Ще би трябвало да помислят върху навиците си, ритуалите си, рутината си. Сега не е уместно време да включват нови неща в всекидневието си, само че да създадат оценка на рутината си и всички привички, които са придобили напоследък. Може и да създадат усъвършенствания, промени, в случай че е нужно.

Водолей

Те ще прегледат отначало и оценят плановете, свързани с тяхната пристрастеност и заниманията им. Както и изобретателните цели, които преследват. Чудесен интервал да опитат нови неща, само че да не се изненадат, в случай че не усещат тези неща като сигурни и дефинитивни. Да тестват нови хрумвания, да си поиграят, да опитват. Може да сменят посоката няколко пъти.

Риби

На фокус са домът и фамилните цели, които преследват от 20-и август насам. Окуражени са да оценят и прегледат отначало дейностите, които се подхванали в последните 2 месеца. Да помислят каква информация имат и по какъв начин могат да я употребяват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР