Марко Арнаутович даде на Интер Милано предимство с единствения гол

...
Марко Арнаутович даде на Интер Милано предимство с единствения гол
Коментари Харесай

Арнаутович даде на Интер крехко предимство пред Атлетико в Шампионската лига

Марко Арнаутович даде на Интер Милано преимущество с единствения гол в дуела с Атлетико Мадрид от осминафиналите на Шампионската лига, разписвайки се при сложната победа с 1:0 вкъщи.


Австрийският нападател вкара победното попадение за " нерадзурите " 11 минути преди края на мача на " Сан Сиро ", откакто Ян Облак спря удара на Лаутаро Мартинес. 34-годишният футболист трансформира освиркванията в оглушителни възгласи с гола си, пристигнал след поредност от пропуснати благоприятни условия, които накараха почитателите на домакините да се чудят дали Интер ще реализира заслужената от тях победа.

Атлетико е по-офанзивен през този сезон, само че се отбраняваше в този дуел. Играчите на Диего Симеоне обаче не съумяха да опазят вратата си суха и ще би трябвало да търсят поврат на реванша след три седмици.

В другия мач от вечерта ПСВ Айндховен и Борусия Дортмунд приключиха при тъждество 1:1 и оставиха развръзката за реванша в Германия. В средата на първото полувреме някогашният нападател на ПСВ Дониел Мален се разписа за „ жълто-черните ” след асистенция на Марсел Забицер.

Тимът от Айндховен обаче се върна в играта, откакто Люк де Йонг осъществя дузпа в левия ъгъл на вратата макар плонжа на вратаря Александър Майер. Нарушението бе отсъдено за просрочен шпагат на бранителя на гостите Матс Хумелс. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР