Марките, представени в тази статия, са партньори на NBCUniversal Checkout.

...
Марките, представени в тази статия, са партньори на NBCUniversal Checkout.
Коментари Харесай

Вирусното лечение под очите на TikTok е от марката за красота на Миранда Кер: Какво трябва да знаете

Марките, показани в тази публикация, са сътрудници на NBCUniversal Checkout. Е! направете комисионна за покупката си. Цените са точни все още на издание. Артикулите се продават от търговец на дребно, а не от E!.

Няма нищо по-лошо от това да нанесете грима си и да осъзнаете, че под очите ви са набръчкани и тромави. Влезте в Kora Organics и тяхното масло за очи Noni Radiant. Продуктът за грижа за кожата стана вирусен в TikTok заради способността си да оказва помощ за основаването на безупречна база под очите. Третирането на кожата е предопределено да хидратира и изглади кожата към очите ви, позволявайки на коректора в действителност да се стопи в кожата, като оказва помощ за попречване на бръчките и гънките под очите, без значение дали носите грим или не.

TikTokers от всички възрасти разгласяват за очното масло Noni Radiant на Kora Organics. Според марката, учредена от модела Миранда Кер през 2009 година, маслото съчетава озаряващи плодови екстракти от Нони и домати с богата на хранителн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР