Маркировката, там където липсват тези разделителни ограждения, които поставиха на

...
Маркировката, там където липсват тези разделителни ограждения, които поставиха на
Коментари Харесай

Никой не спазва маркировката на пътя, каза Малинка Бондаренко от Съюза на автомобилистите в България

" Маркировката, там където липсват тези разграничителни ограждения, които сложиха на " Черни връх ", е непрекъсната разграничителна линия, само че никой отново не съблюдава това. Дори, когато той би трябвало да продължи напряко, той си включва левия мигач, от време на време не го и включва, и потегля да завива. След него колони - свиркат му, само че индивидът си седи умерено ", сподели в " Денят стартира " Малинка Бондаренко - съюз на автомобилистите в България.

Експертът уточни, че такива случаи са непрекъснати. Според нея " двете ленти на придвижване по " Черни връх " би трябвало да бъдат разграничени, другояче нищо няма да се промени ".

" Камерите. На такива основни места, на които се знае, че се правят нарушавания би трябвало да работят. И като мине един, два пъти и го глобяват - ще спре да минава и ще кара по този начин, както изисква законът ", уточни Малинка Бондаренко.

" При всички случаи пет ленти ще облекчат трафика. Само, че аз не виждам тъкмо там по какъв начин ще бъдат развити тези пет ленти. Булевард " Черни връх " е може би единственият бул., който няма две обособени платна за посоките за придвижване и те най-често контактуват ", сподели Малинка Бондаренко - съюз на автомобилистите в България.

Експертът сподели, че и кръстовището на " Вапцаров " от години " плаче за лява лента ".

" Там е непрекъсната запушалка. Сутрин и вечер минаването е нещо ужасно. И аз не знам по какъв начин всички тези хора, които имат за цел да наблюдават и да усъвършенстват организацията на придвижването, най-малко един път да си създадат труда и да минат заран в пиковите часове в София ", сподели Бондаренко.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР