Маркъс Рашфорд отговори категорично на Уейн Рууни, който критикува езика

...
Маркъс Рашфорд отговори категорично на Уейн Рууни, който критикува езика
Коментари Харесай

Маркъс Рашфорд има категоричен отговор за Уейн Рууни след намек за напускане на Манчестър Юнайтед

Маркъс Рашфорд отговори изрично на Уейн Рууни, който подлага на критика езика на тялото и водачеството му, до момента в който нападателят на Манчестър Юнайтед вкара прецизен удар против Евертън.

Червените дяволи възродиха очакванията си да се класират за Шампионската лига с победа с 2-0 на Олд Трафорд, като Бруно Фернандеш и Рашфорд означиха от дузпа. Това не беше най-убедителното показване на Юнайтед, само че те направиха задоволително, с цел да обезпечат жизненоважни три точки.

Що се отнася до Рашфорд, той беше разпитан от някогашния нападател на Юнайтед и съотборник Руни преди мача. Говорейки, до момента в който работеше като специалист за TNT Sports, Рууни сподели: „ Не мисля, че Маркъс [Рашфорд] е водач. Понякога езикът на тялото му не е най-хубавият в това отношение, бих гледал повече към Каземиро, Варан, Бруно като капитан.

„ Те са играчи, които би трябвало да извличат най-хубавото от Маркъс, тъй като от време на време като нападател имате потребност от вашите съотборници да ви оказват помощ да извлечете най-хубавото от вас. Поняк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР