Марк Роуз - председател и главен изпълнителен директор на Avison

...
Марк Роуз - председател и главен изпълнителен директор на Avison
Коментари Харесай

Avison Young стъпи и в България

Марк Роуз - ръководител и основен изпълнителен шеф на Avison Young, разгласи през днешния ден (26 март) стратегическото присъединение на два нови асоциирани члена, в лицето на " Славчев Консултинг " и новорегистрирано сдружение в Чехия, които ще разширят географски предлаганите от компанията услуги в Централна и Източна Европа. Преминавайки под общата бранд-идентичност на Avison Young, те ще продължат да дават интегрирани услуги на локални и интернационалните клиенти.

" Ние сме фокусирани върху разширението на активността си там, където нашите клиенти се нуждаят от нас и където са най-хубавите експерти. Следим с изключително внимание страните от района на Централна и Източна Европа, където има доста благоприятни условия за вложения и обилие от надарени хора с софтуерна устременост. Екипите в България и Чехия са освен отлично културно благосъстояние за нашата компания, която е ориентирана към хората, само че и внасят многообразие от вероятности, опит и професионализъм в организацията. По този метод ще продължим да предоставяме услуги с висока добавена стойност на своите клиенти и да ги подкрепяме при вземането на стратегически решения в региона на недвижимите парцели ", сподели господин Роуз.



" Славчев Консултинг " е учредена през 2012 година от Антон Славчев. Над 15 години той е измежду водещите специалисти в областта на консултантските, брокерски и мениджмънт услугите, свързани с офисни здания. Фирмата предлага също услуги като представляване на наематели и наемодатели, профилирани маркетинг изследвания, както и общи пазарни изследвания. С богат интернационален опит във Франция, Англия, Румъния и България, екипът на " Славчев Консултинг " е добре прочут със своя съвременен и еластичен метод при даване на стратегически решения.

„ Като професионален екип, който се стреми да предлага най-хубавите благоприятни условия на своите клиенти, ние сме извънредно разчувствани от партньорството си с Avison Young, с които споделяме едни и същи визия и полезности.  Ние имаме изчерпателен изчерпателен метод, което в композиция с платформата от данни и разбори на Avison Young ще ни помогне да продължим да реализираме най-хубавите резултати за нашите клиенти “, сподели Антон Славчев, който от през днешния ден към този момент е изпълнителен шеф на Avison Young в България..

Отличното познаване на районния пазар намира съответна реализация и посредством основаване на взаимно сдружение в Чехия. Стъпвайки на към този момент построените в Централна и Източна Европа основи в Унгария, Полша и Румъния, Avison Young събира група изтъкнати специалисти в региона на недвижимите парцели в Чехия, за позициониране на компанията на локално равнище като водеща  консултантска платформа от 1 април 2021 година

Екипът ще бъде управителен от Раян Рей MRICS, Изпълнителен шеф за Чехия. Раян Рей е профилиран оценител и специалист " Капиталови пазари ", добре прочут със своя професионализъм. Той ще работи в тясно съдействие с Давид Канта - изпълнителен шеф на Avison Young за Румъния, и с екип от високо квалифицирани експерти с богат опит на чешкия и словашкия пазар. Екипът ще съветва наематели и наемодатели в областта на финансовите пазари и вложенията, оценяване, офисен сегмент, търговия и логистика, ръководство на здания, пазарни изследвания и консултантски услуги.

„ С фокус върху Prop Tech, трансгранично съдействие и търсене на решения въз основа на разбора на данни, аз съм доста разчувствуван да бъда част от Avison Young на този значим стадий на напредък в Централна и Източна Европа и в международен мащаб. Пазарът се трансформира и с цел да бъдеш топ съветник през днешния ден също би трябвало да се променяш паралелно с него. В Avison Young нововъведенията се предизвикват и употребяват, с цел да доведат до резултати за нашите клиенти и в последна сметка за нас като бизнес “, сподели Раян Рей.  

Новите присъединения допълват неотдавнашното стратегическото партньорство с консултантската група “Limehouse ”, които в този момент оперират в Унгария като част от групата на Avison Young. Това ускорява наличието на компанията в Централна и Източна Европа и разраства нейната платформа за даване на услуги в Европа, включително Обединеното Кралство, Ирландия, Германия, Полша, Румъния и Израел.

„ Утвърждаването на мястото ни в Централна и Източна Европа е основен фактор от нашите Европейски проекти за разгръщане. Ние последователно разширяваме географското си наличие в Европа и чакаме да последват още анонси. При разрастването ни, фокусът е върху внедряването на умения, технологии и професионализъм, които ни разрешават да предоставяме водещата услуга, която нашите клиенти чакат от нас. Нашата цел е да предложим гладко обслужване с най-високо качество в района на Централна и Източна Европа, след това и в цяла Европа ", съобщи Гери Хюз, президент Avison Young за Европа.

Avison Young е интернационален съветник в региона на недвижимите парцели. Щаб квартирата й е в Торонто (Канада), има офиси в 13 страни на четири континента. За девета поредна година е отличена с приз в класацията за „ Най-добре ръководените компании - " Best Managed Companies Platinum Club designation " в Канада.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР