Марк Гасол стигна до пореден трофей с Испания, а тежестта

...
Марк Гасол стигна до пореден трофей с Испания, а тежестта
Коментари Харесай

Марк Гасол: Това може да е последното ми световно

Марк Гасол стигна до следващ трофей с Испания, а тежестта на международната купа от Мондиал 2019 сигурно е много по-голяма, тъй като “фуриите” не бяха посочени като главен любимец за продобиване на шампионата. По-малкият от братята Гасол победи и като първенец в НБА с екипа на Торонто, а след днешната победа над Аржентина загатна, че има късмет това да е било последното му международно състезание с екипа на родната страна.

“Много съм благополучен. Благословия е, че се намирам в тази позиция. Слънцето ще изгрее още веднъж, земята ще продължи да се върти, само че ние към този момент сме международни шампиони”, съобщи шеговито Гасол.
“Не могат да върша обещания на този стадий от кариерата си. Иска ми се да играя още, уповавам се, само че не давам обещание нищо. Не е изключено това да е последното ми международно първенство”, разяснява още той в отговор на въпрос, касаещ бъдещето му в селекцията на иберийската страна. На олимпийските игри в Токио следващата година Марк ще бъде на 35 години. Ако пък остане в тима до Мондиал 2023, той към този момент ще е навършил 38-годишна възраст.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР