Марияна Павлова от Смолян влезе в Книгата на рекордите на

...
Марияна Павлова от Смолян влезе в Книгата на рекордите на
Коментари Харесай

Българка влезе в Рекордите на Гинес за най-нисък глас в света

Марияна Павлова от Смолян влезе в Книгата на върховете на Гинес, откакто нейният глас бе приет за най-ниския на планетата, съобщи Българска национална телевизия.

Условието е за върха е било да стартира от случаен звук и без въздух, на полутонове, да стигне до тоналността, за която кандидатства - си бемол на контра октава.

Павлова, която е щерка на великата родопска певица Христина Лютова, от дълго време мечтала за този връх. Тя живее в Лондон от 5 години, където е намерила спонсори, които са и помогнали да осъществя фантазията си. Преди това е търсила спонсорство и в България, само че тук не е получила такава опция. В Англия ръка и подал тонрежисьорът и притежател на студиото „ The Brook “ Анри Брук.

Новината пристигнала късно в четвъртък, откакто певицата получила удостоверение от организацията, че е титуляр с най-ниския контраалт в света.

35-годишната Паллова се изявява на български и чуди подиуми. Работила е 16 години в отбор „ Родопа “ в Смолян, в „ Космически гласове “, „ Драгостин Фолк национал “, „ Големите български гласове “, в камерните обединения, квартет „ Славей “, Каба трио „ Родопея “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР