Мария заформи скандал в Като две капки вода. Чалгарката е

...
Мария заформи скандал в Като две капки вода. Чалгарката е
Коментари Харесай

Скандал в „Капките”! Мария бясна: Не мога да пея Лили Иванова! Отварачката напусна шоуто

Мария заформи скандал в „ Като две капки вода ”. Чалгарката е гневна от новата реплика, която й се падна, а точно Лили Иванова с шлагера „ Свири, щурче ”. Отварачката няма вокалните данни даже да опита да пее нещо на най-голямата ни певица, което я е извадило от равновесие.

В обществената мрежа „ Тик-Ток ” се завъртя видеоклип на Мария от подготовката й през вчерашния ден в „ Капките ”. На него се пробва да пее звездния шлагер на Лили, само че й идват допълнително височините и хвърля микрофона с думите „ Няма да пея тази ария ”, след което си потегля.

Още не е известно дали Мария се е върнала, само че това най-вероятно ще се случи, тъй като Маги Халваджиян ще й наложи голяма санкция, в случай че се откаже от шоуто. Ако не беше санкцията, изпълнителката на „ Спомен ” до момента да си е била камшика вечно, тъй като още с първото си осъществяване на сцената на шоуто стана за смях, като се чу ясно, че не може да пее.

Мара е в шоуто за възобновление на попфолк кариерата си, която е в застой от повече от 3 години. А желанието й за връщане на сцената е, че желае да стане независима финансово, а не да разчита единствено на брачна половинка си Миро, който във всеки един миг може да влезе в пандиза.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мария
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР