Мария Силвестър сподели, че с напредването на възрастта все по-често

...
Мария Силвестър сподели, че с напредването на възрастта все по-често
Коментари Харесай

Мария Силвестър: Предложиха ми пари за секс, чак когато станах на 40 г.

Мария Силвестър показа, че с напредването на възрастта все по-често е обект на мъжко внимание. Даже се случва да ѝ насочат оферти. „ Парадоксалното е, че преди 20 години бях модел, само че тогава не съм получавала такива предложения. Мина се време, станах на 40 и ето, случи се!”, признава водещата. И добавя, че гледа с подигравка на такива мъже, които оферират пари в подмяна на секс услуги.

Синеоката красавица в последно време поставя доста грижи за външния си тип и наподобява по-добре от всеки път. Миналата година тя качи много килограми поради инсулинова устойчивост, само че със прецизен режим без въглехидрати и с усилени тренировки съумя да си върне манекенските ограничения. Тя поучава всички, които се борят с наднормено тегло, да се съветват със експерт и да си създадат проучвания.

За болестта на Мария се знае, че води до задържане на течности и до затлъстяване. То е част от така наречен метаболитен синдром и е причина за диабет. За шанс, водещата се изследвала в точния момент и почнала строга диета по съвет на лекарката си. Мария схванала кои храни би трябвало да заобикаля и върху кои да натъртва, с цел да се възстановява тежестта си и да бъде още веднъж слаба и енергична.

По последните фотоси на Силвестър проличава, че режимът ѝ е ефикасен. Тя е свалила насъбраните килограми, в лице също се е освежила. Дългокраката брюнетка не крие, че постоянно посещава известна клиника по естетична дерматология, където опъва бръчки на облага. В подмяна Мария популяризира предлаганите там процедури. В резултат на интервенциите водещата наподобява подмладена, а ползата на мъжете към нея се засилил. Тя обаче е обвързана и по тази причина не поддава на ухажванията. Актуалното ѝ гадже е с цели 17 години по-младо от нея - разликата във възрастта им е смущаваща за някои, само че пък водещата на „ Бригада Нов дом” не се тормози от този факт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР