Мария Силвестър проговори за най-голямата си семейна тайна Оказа се, че

...
Мария Силвестър проговори за най-голямата си семейна тайна
Оказа се, че
Коментари Харесай

Падна най-голямата й семейна тайна! Мария Силвестър никога не е говорила за нея

Мария Силвестър проговори за най-голямата си фамилна загадка

Оказа се, че синеоката водеща има сестра, която е кръстена Мария. Но момичето не е нейна биологична кръв. Нито е от предходните бракове на родителите й, тъй като те такива нямат.

Сестра й не е родна, тъй като било осиновени от нейните баща и майка. Тя била дете на клошари, като биологичната й родителка починала в пожар в Костенец.

Съдбата му щеше да е на произвола, подмятано в разнообразни домове за сираци и изоставени деца. Но тя споделила друго и то било щастливо отгледано от родителите на Мария Силвестър. А двете се разбирали съвършено, даже повече от кръвни сестри.

„ Сестра ми е войник. Не съм говорила за тази фамилна загадка, тъй като сестра ми не искаше да се разгласява. Тя е доста готина и ми е най-хубавия другар.

Омъжена е и  има дете. Аз благодаря на Висшите сили, че я изпрати в нашето семейство “, разкри фамилната загадка Мария Силвестър. Тя има и брат, който към този момент й е биологичен.

Водещата призна преди време, че и тя е подготвена да осинови дете, с цел да направи някой благополучен. А и обожава работата си в „ Бригада Наш Дом “, където също подарява благополучие на доста хора.

Инфо:  Crimesbg.com

 

 

Тагове: Мария Силвестър Бригада наш дом сестра водеща клошари тайна
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР