Мария Шарапова официално показа новия си приятел. Това е британският

...
Мария Шарапова официално показа новия си приятел. Това е британският
Коментари Харесай

Официално: Шарапова представи новото си гадже

Мария Шарапова публично сподели новия си другар. Това е английският милионер Александър Гилкс. Двамата разкриха за връзката си посредством обществената мрежа Инстаграм. Двамата разгласиха фотоси от взаимната си отмора в английската провинция. Твърди се, че тенисистката и богаташът даже са се отбили в локална механа, където обърнали по няколко напитки.



За интимните връзки сред Шарапова и Гилкс се приказва от дълго време. През лятото даже се появиха фотоси на двамата от почивка на остров Капри, където папараци снимаха по какъв начин богаташът целува тенисистката по дупето.

Сега обаче към този момент е ясно, че двамата са двойка. Още повече, че след получената травма, поради която Маша няма да играе до края на сезона, тя много дълго се задържа в Англия.

Александър Гилкс е съосновател и президент на онлайн акционната къща „ Paddle8 “. За него се знае, че е добър другар с принцовете Хари и Уилям. Според мълвата точно той е срещнал принц Хари със брачната половинка му Меган Маркъл.



През годините, с изключение на с Григор Димитров, Мария Шарапова беше в интимни връзки с артиста Адам Ливайн от групата „ Maroon 5”, телевизионния водещ Чарли Еберсол, баскетболистът Саша Вуячич и българската тенис звезда Григор Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР