Мария Шарапова бе в изключително добро настроение, след като вчера

...
Мария Шарапова бе в изключително добро настроение, след като вчера
Коментари Харесай

Шарапова пуска шеги след силния старт в Австралия

Мария Шарапова бе в извънредно положително въодушевление, откакто през вчерашния ден записа победа с 6:0, 6:0 в първия кръг на Откритото състезание на Австралия. Тя не загуби гейм в мача против квалификантката Хариет Дарт от Англия, която напусна корта със сълзи на очи.

На въпрос дали съчувства на съперничката си рускинята не сдържа усмивката си преди да каже: " Няма време за такива неща. Не се тормозя за съперничките си, а за това, което аз би трябвало да направя на корта ".

Попитана какво е настроението в съблекалнята след решението на Анди Мъри да са откаже в близко бъдеще, Шарапова показа с необятна усмивка: " Не извозвам доста време в съблекалнята. Сигурна съм, че сте чували за това. "

Sharapova doles out dreaded double bagel to Dart https://t.co/pi49Pyng4X pic.twitter.com/YD6fHCSYtr
— Reuters Top News (@Reuters) January 14, 2019
Въпрос за играта й на двойки също съумя да я разсмее. Мария бе запитана какво си спомня от шампионат, в който е играла на двойки преди няколко години. " Играли сме дружно смесени двойки? О, да. Какво си припомням? Очевидно не е било доста запаметяващо се. Защото, дано ви кажа, нито един от мачовете ми на двойки не е запаметяващ се. Това е нещо, за което всички би трябвало да забравим. Но аз имам три трофеи на двойки. Казаха го в интродукциите преди мача ми. Окей, това е нещо, което можем да пропуснем. Нека не си губим времето ", сподели още рускинята.

ЕМИЛ ЯНЧЕВ, Мелбърн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР