Мария Илиева се появи в предаването "На кафе" с кокетна

...
Мария Илиева се появи в предаването "На кафе" с кокетна
Коментари Харесай

Мария Илиева показа секси форми при Гала

Мария Илиева се появи в предаването "На кафе " с кокетна черна блуза, разкриваща обилното й деколте.
Големият бюст на певицата, която роди в края на януари, бе емфатичен от надълбоко деколте вид "лодка ".



"Александър пораства щастливо обгрижен. Има време, не желая още да бъде показван. Това е персонално решение. На 40-ия му ден бяхме в "Света Неделя ". Беше вълнуващо ", описа Мария Илиева.



"Месец и половина след раждането започнах с участията. Така го усетих. Много мъчно открих гледачки. Две са и са акушерки. Бебетата са доста нежни и имат потребност от доста особено внимание. Имам шанс, че тези дами са до мен ", сподели още певицата и добави, че към този момент е спряла да кърми.



Мария засегна и тематиката за бащата на Александър.



"С таткото се запознахме инцидентно в една обща компания. Той се занимава със строителство. Решението да имаме бебе беше взето взаимно. Сигурно по тази причина и се случи незабавно. Това беше в действителност едно божие знамение ", съобщи тя.



Изпълнителката разкри също и по какъв начин се усеща след раждането, съчетавайки майчинството с кариерата и известността:

"Имам уплашен живот, не съм и на 20 години. Исках да вардя оптимално дълго бременността си в загадка. Радвам се, че бях в добра форма, с цел да не си проличава. "


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР