Мария Илиева, която слабее ударно през последните месеци, показа страхотна

...
Мария Илиева, която слабее ударно през последните месеци, показа страхотна
Коментари Харесай

Мария Илиева - по-секси и слаба от всякога в Чикаго

Мария Илиева, която слабее стремително през последните месеци, сподели страхотна фигура и секси рокля на концерта си в Чикаго. Певицата побърза да благодари на публиката за позитивната сила, с която я е заредила, както и на българското консулство за поканата: 

" Чикаго! Бяхте невероятни! Благодаря за отношението и гигантската доза обич! Огромно наслаждение и привилегия бе да споделя музиката си с вас в навечерието на най-светлия за българския дух, просвета и словесност празник - 24 май. България е велика с историята, приноса си към международното културно завещание и мозъците си. Без значение къде сме по света, когато сме дружно, сме мощ! Парадът на България 2023 година го потвърди. Благодаря на Генералния консул на България господин Светослав Станков за поканата и семейството, както и на всички милеещи за страната ни българи в Съединени американски щати!
До нови срещи! "



На фотосите от събитието Мария Илиева е все по този начин усмихната и слънчева, а този път е оставила традицията да бъде с черен тоалет и е заложила на секси, къса рокля в зелен в бели, зелени и лилави флорални претекстове. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР