Мария Игнатова за пореден път се завръща в Нова телевизия,

...
Мария Игнатова за пореден път се завръща в Нова телевизия,
Коментари Харесай

Шок! Сценична треска мъчи Мария Игнатова

Мария Игнатова за следващ път се завръща в Нова телевизия, а за повторно е в дует с Ненчо Балабанов. Повечето почитатели в обществените мрежи утвърждават бъдещия й дует с артиста, с който ще водят „ Звездите в нас “, макар че доста от упованията бяха за тандем с Алекс Раева. Сега може би ще се повтори конфигурацията от „ Пееш или лъжеш “, когато Игнатова и Балабанов бяха отпред на шоуто, а Алекс журираше мераклиите за популярност, които пееха в компанията на титани като Йорданка Христова и Веско Маринов. Мария ще дублира още една обстановка – влиза в конкуренция с Димитър Рачков, чието следващо премиерно предаване по Нова телевизия ще се бори за върхов рейтинг. Но както се знае, директивите и на двамата ги спуска продуцентът Маги Халваджиян.                 

За Игнатова да води ваучър като „ Звездите в нас “, в който дилетанти ще извършват шлагери на звезди, е като детска игра. Самата тя споделя, че сентенцията „ Луд отмалялост няма “ е измислена за нея – и другите го удостоверяват. Независимо дали снима в музикален формат или в комедиен сериал като „ Полицаите от края на града “, е в стихията на своя огнен характер. Кланът Халваджиян и феновете високо ценят възприятието й за комизъм, дарбата й да импровизира, бързите й реакции и в действителност неизчерпаемата й сила. А най-смешното е, че преди време тя няма никакви упоритости към малкия екран – добродушно, в случай че изобщо тази дума й приляга, си учи фешън мениджмънт в Холандия. Открива пристрастеността си към камерата, до момента в който се труди в кастинг организация за хора от всички възрасти. Връща се в София сякаш за малко, само че – и до момента не помни по какъв начин – узнава, че търсят водещи за „ Втори тотошанс “. Отива на прослушването и шашва всичко живо, изкрещявайки назубрения текст. После се оказва, че Джуди Халваджиян зорко следи изявите й и праща емисари да й предадат офертата за „ Господари на ефира “. Тя първо малко се дърпа, не допускайки, че ще е ролята на живота й, в която на воля ще развихри неукротимия си манталитет. Но си оставя малка врата за първите издания – в случай че нещо не й допадне, в случай че не е удовлетворена от себе си, просто е „ сбогом “. Сяда до Димитър Рачков и двамата натискат газта, която за дълго ги откарва далеко и отвън обсега на камерите.

Според специалистите в жанра Мария Игнатова има ексклузивен инстинкт за правене на телевизия. Интуицията в отиграването на всяка обстановка в никакъв случай не я подвежда. Но колкото и да е необичайно за деец като нея, към момента има театрална тресчица, която приема без суматоха. Любопитно е дали в „ Звездите в нас “ Мария Игнатова и Ненчо Балабанов ще запеят. Музиката в действителност е най-любимото изкуство на грациозната русокоска, която има и няколко записани части. Смята се, че брачният партньор й - Ивайло Нойзи Цветков, е най-големият й поддръжник, който непрекъснато я стимулира да продължи с пеенето.     
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР