Мария Игнатова най-вероятно ще е новото попълнение в екипа на

...
Мария Игнатова най-вероятно ще е новото попълнение в екипа на
Коментари Харесай

Мария Игнатова става водеща на Маскираният певец?

 Мария Игнатова най-вероятно ще е новото попълнение в екипа на " Маскираният артист “ от есента, гласи най-прясната клевета в телевизионните среди.

След като остана без работа, когато " Папараци - ново 20 “, дефинитивно падна от ефира на bTV, Маги Халваджиян я уверил, че ще направи всичко допустимо да я върне на екран и да и откри предаване, в което да се изявява. Неслучайно напоследък Мария и гаджето й Ивайло Нойзи все по-често могат да бъдат видяни в заведението на Кремена Халваджиян в компанията на продуцента, написа HotArena.bg

Маги към този момент почнал да извършва обещанието си към Игнатова и единствено преди дни излезе нов онлайн епизод на Господари на уеба, на който водеща бе Мария Игнатова с Румен Угрински.

Маги бил подготвен да притегли русокоската за лице на " Маскираният артист “, защото е изправен пред тежка алтернатива кой да бъде водещ. 

Ако тандемът Игнатова -Угрински се резервира, това би означавало, че от " Маскираният артист “ ще отпадне Геро, който предходната година замести Рачков и партнираше на Зуека. Заради комплицираните рокади Маги Халваджиян към момента не е взел дефинитивно решение кой ще води предаването, само че към този момент е провел предварителни диалози с Мария.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР