Мария Игнатова, която много рядко говори за личния си живот,

...
Мария Игнатова, която много рядко говори за личния си живот,
Коментари Харесай

Таткото на Мария Игнатова лежал в затвора заради опит да свали Тато

Мария Игнатова , която доста рядко приказва за персоналния си живот, разкри дълго защитавана загадка. Бащата на водещата бил задържан през 1979 година и упрекнат в опит за основаване на подривна група, която цели да смъкна от власт Тодор Живков, научи HotArena.net .

По същото време майка й лежи в болничното заведение за задържане, бременна с Мария. Когато се прибира, намира жилището разпилян с краката нагоре от милицията, а мъжът.й — отведен и пренебрегнат в пандиза. „ Баща ми цялостен живот е бил безконечната съпротива . Има доста сложен живот, за някои от нещата в него аз разбрах доста по-късно. Той не обича да приказва за престоя си зад решетките “, призна преди дни русокоската в телевизионно изявление, написа „ Минаха години “.

В края на тежкото обвиняване е заменено с по-леко, а татко й се отървава с три години условно. „ Винаги е гледал на случилото се в възприятие за комизъм. Toй в този момент е доста по-мъдър “, проучва телевизионерката. Този злополучен арест обаче пречи на таткото на Мария да замине с жена си за Либия няколко години по-късно.   

Клеймото „ съперник на режима “ тежи съществено на Павел, който мъчно стартира работа у нас, за пътешестване отвън граница даже не може да намерения. Така за африканската страна отпътува единствено майката, която по това време главно устоя фамилията. Мария и брат й, който е четири години по-малък от нея, остават с татко си в родината, само че дистанцията отдалечава родителите им.

Мария в никакъв случай няма да не помни най-тъжното лято в живота си. Тя, брат й и татко й са на море по време на лятната почивка. Вечерта пред бунгалото, в което почиват, родителят събира храброст и им споделя в прав текст, че повече няма да е до тях.
Въпреки всичко с днешна дата той си остава един от най-важните мъже в живота й наред с брата, сина Виктор и новата й обич – Ивайло Цветков , с прякор Нойзи. С журналиста Игнатова е доста щастлива след бурния провал на връзката й с Димитър Рачков, който също има нова другарка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР