Мария Габриел, заместник министър-председател и министър на външните работи ще

...
Мария Габриел, заместник министър-председател и министър на външните работи ще
Коментари Харесай

9 министри ще участват на редовния петъчен парламентарен контрол

Мария Габриел, заместител министър-председател и министър на външните работи ще отговори на три въпроса от “Възраждане ”.

 

Земеделският министър Кирил Вътев ще дава отговор за използването на метода “Водено от общностите локално развиване ” ЛИДЕР с многофондова финансиране от Европейските фондове за споделено ръководство за интервала 2021-2027 година

 

Той ще изяснява и взетите ограничения за превъзмогване на следствията в горски територии след наводненията през юни 2023г. в общините Берковица и Монтана.

 

Вътев ще приказва и за позицията на България по предложение за Регламент на Европейския парламент и на Съвета по отношение на растенията, получени посредством геномни техники, храните и фуражите, създадени от тях.

 

Останалите министри на парламентарния надзор са: Зарица Динкова, министър на туризма; Юлиян Попов, министър на околната среда и водите; Димитър Илиев, министър на младежта и спорта; Андрей Цеков, министър на районното развиване и благоустройството; Атанас Славов, министър на правораздаването и Христо Хинков, министър на опазването на здравето.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР