Мария Габриел извърши лъжа по команда. Ние разбрахме от медиите,

...
Мария Габриел извърши лъжа по команда. Ние разбрахме от медиите,
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Габриел извърши лъжа по команда. Утре се очаква хаос!

Мария Габриел извърши неистина по команда. Ние разбрахме от медиите, че Габриел има намерение да отиде при президента в 16 ч. следобяд. Ние се опитваме да разберем какво става, само че получаваме известие, че Габриел ще отиде при президента. Моята изненада е, че Габриел кава: „ с либералност и бистрота съм тук и импортирам този състав “. Ние нямаме съгласие и се случва една неистина по команда. Това сподели Лена Бориславова от Политическа партия пред bTV.

ГЕРБ са мандатоносителите, те би трябвало да търсят поддръжка за кабинета. ГЕРБ прекъснаха договарянията.

В деня на връщане на мандата влиза пиар Никола и споделя: време е. Четирите дами от ГЕРБ като бойци стават, прекъсват изречението и напущат преговорната зала, няма пояснение, няма съгласие, няма конкретизиран състав на кабинет, съобщи Бориславова.

Казва се, че има състав на кабинет. Преговорите бяха прекратени, това е истината, добави тя.

Утре се чака още един подобен безпорядък, вместо да имаме договаряния, на следващия ден чакаме да се внесе решение в Народно събрание за избор на Габриел като министър председател без конструкция на кабинет.

Е, по какъв начин след това ще се разберем за състав на кабинет. Надявам се, че това няма да бъде осъществено, сподели Бориславова. Така не се водят договаряния. Мария Габриел е споделила, че в случай че зависи от нея, тя няма да внесе директория с имена без да са съгласувани. Кой я е предиздвикал да направи това? Така не се прави, добави Бориславова.

Габриел да откри метод да възвърне доверието. Не знам по какъв начин ще работи с тези министри, макар че тя употребява доверието им по този метод, а те оповестиха, че нямат единодушие. Отворени сме за диалози и създаване на доверие, уточни Бориславова.

Василев се извини персонално на госпожа Габриел. Не може да чакаме той да се извини на ГЕРБ, че ГЕРБ внесе несъгласуван лист за кабинет. Безспорни са качествата на Асен Василев като финансов министър, посочи още Бориславова.

 

Източник – БГНЕС

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР