Мария е минала през истински кошмар през последните шест месеца.

...
Мария е минала през истински кошмар през последните шест месеца.
Коментари Харесай

Мария: Минах през ада

Мария е предходна през същински призрачен сън през последните шест месеца. Това разкри за първи път самата певица в извънредно изявление за списание LOVE style. "Бях се предала в последните шест месеца – признава Мария пред LOVE style. Като че ли всичко, което ми се случи в живота, ми пристигна малко допълнително. Не знам какво тъкмо беше и не бих си разрешила да го дефинирам с някакъв термин, само че ми се наложи да претърпя трансформация – вътрешна и външна. Много ми беше мъчно. Последните две години пребивавам в някакъв безпорядък, непрекъснато влизам от един филм в различен и това даде своите последици. Имах възприятието, че в никакъв случай няма да мога да се спася от положението, в което бях изпаднала. За благополучие мощният ми темперамент ми оказа помощ. Оправих се и то без непозната интервенция.”

За новата обич

„ Сега има мъж до мен, който ме прави доста щастлива. Открихме се инцидентно. При мен постоянно по този начин се случва. Съдбата ни срещна. Чувствам се неповторимо добре с него, а и Марая също, което е доста значимо за мен. Все още не живеем дружно. По-интересно ми е да сме като гаджета. Омръзна ми да бъда брачна половинка!”(смее). Що се отнася до слуховете, че приятелят й живее в Англия, певицата посочи, че е имала връзки с човек, живеещ във Англия, само че ги е прекратила.

За раздялата с Христиан Гущеров

„ Ние нямаме никакъв разговор – споделя Мария пред LOVE style. Колкото аз да желая, това зависи от двамата. Няма по какъв начин сама да дефинирам тези връзки. С татко й на Марая също реализирам разговора доста мъчно. Причината не знам къде е. Мъжете заявяват едно, когато са с даден човек, а като си тръгнат, ситуацията става напълно друго. Разбира се, това е тяхно право. Никакви искания не съм имала. Даже и автомобилът, който ми беше подарък, до момента в който бях брачна половинка на Христиан, той си го взе.
Да не приказваме за други материални облаги! Не мога да нарека това държание отговорно и правилно. Но по този начин е в живота - има мъже, които знаят по какъв начин да се отнасят към дамите и момчета, които не знаят.”
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР