Мария беше специален гост на рождения ден на дизайнерката и

...
Мария беше специален гост на рождения ден на дизайнерката и
Коментари Харесай

Развихри Се Тотална Война, Леш В Брадъра Преди Минути! Мария Закла Мегз! Каза Й В Лицето, Че Е

Мария беше специфичен посетител на рождения ден на дизайнерката и двете се разбираха добре преди да се озоват под един покрив. Първите искри сред двете прехвърчаха след решението на пайнерката да подари 3 000 лева и да се освободи от осъществяването на задача.

Дарението, което тя направи, разпали същинска война в Къщата. Мария съобщи, че предприемачите би трябвало да бъдат по-щедри от нея, с което се навлече гнева на Мегз.

Дизайнерката съобщи непосредствено, че тя предлага платена обич. Пайнерката се закани, че ще я съди. Но не завърши с това.

Бившата на Гущеров се обърна към съквартирантката си с думите, че от рокли за 70 лева не се става милионер, в случай че нямаш богат спонсор зад тила си, написа Хот нюз.

След сагата с Мегз, Мария проплака пред Ваня и Цуни. В спалнята тя показа с тях обстоятелства от близкото си минало, които е споделила само със своята майка.

Певицата не скри, че си е тръгнала от вкъщи на Християн Гущеров със 100 лева в себе си. Тя показа, че жилището, в което живее е закупено с банков заем, по който ежемесечно погася вноските си.

Именно този заем е повода Християн да отхвърля да се разведе с нея. Милионерът й сложил ултиматум. Той декларирал, че ще се разведат едвам откакто тя заличи името му от ипотеката на жилището си.

Мария показа, че не би се справила сама с всички тези проблеми. Тя благодари на индивида, който е с нея сега за оказваната от него поддръжка.

Певицата не крие, че щерка й също приема извънредно тежко раздялата й с Християн, защото била доста привързана към него.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР