Мария Бакалова стана част от отбора посланици на Sofia Open

...
Мария Бакалова стана част от отбора посланици на Sofia Open
Коментари Харесай

Мария Бакалова става посланик 

Мария Бакалова стана част от тима посланици на Sofia Open 2022. Българската актриса за първи път влиза в такава роля и прави дебют в света на спорта.

Номинираната за " Оскар “ бургазлийка записа особено видео в Рим за всички, които ще споделят страстта около седмото издание на шампионата от категория ATP 250 в " Арена Армеец “ от 25 септември до 2 октомври.

“За мен е чест да приема задачата да бъда дипломат на Sofia Open 2022. Искрено се вълнувам, че тази година в действителност доста надарени международни звезди ще посетят родината ни, а ние ще може да се насладим на техните мачове. В родината на корта се завръща огромният Григор Димитров. Ще играят също невероятните Димитър Кузманов и Александър Лазаров. Международните участници освен ще могат да видят с очите си хубостта на София, а и чакат среща с една от най-любимите си публики – българската. Една седмица тенис шоу за българската аудитория. Мачове от най-високо равнище, само че и време, в което целия свят ще гледа към София. Гейм Сет. Мач. Sofia Open. Време е за тенис “, сподели във видеото българският представител в Холивуд и международното кино Мария Бакалова.

За ролята на Тутар Сагдиев във кино лентата " Борат 2 “ тя заслужи номинация за " Оскар “, БАФТА и " Златен глобус “ и стана първата българка, номинирана за влиятелните оценки. Последните месеци Бакалова изгря още веднъж на огромния екран в черната хорър комедия " Убийствена игра " (Bodies Bodies Bodies), а също по този начин е част от лентата на Marvel " Пазители на Галактиката 3 “ като озвучава руското куче Козмо. По-рано тази година взе участие в ансамбловата комедия " Балонът “ по Нетфликс на Джъд Апатоу, следва ѝ и премиера на приключенската комедия " Меден месец “, филмът Fairyland, продуциран от дъщерята на Франсис Форд Копола – София и Unfrosted: The Pop-Tart Story - първият режисьорски опит на комика Джери Сайнфелд.

Сега Мария Бакалова продуцира и взе участие в новия български филм " Триумф ". Любопитно е, че в него тя си партнира със своя непосредствен другар, наставник и продуцентски сътрудник Юлиан Костов, както и с различен дипломат на тенис шампионата – Юлиан Вергов.

Мария Бакалова е последното и суперзвездно попълнение на тима посланици на Sofia Open 2022, където влизат Цветана Пиронкова, Поли Генова, Маги Джанаварова, Юлиан Вергов, Ненчо Балабанов, Йордан Йовчев, лицата на NOVA Валерия Видева-Желязкова и Лора Георгиева, както и австралийската тенис легенда Пол Макнами – някогашен №1 в света и притежател на пет трофеи от " Големият шлем “ на двойки, описа NOVA.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР