Мария Бакалова - българската гордост в света на киното, която

...
Мария Бакалова - българската гордост в света на киното, която
Коментари Харесай

Нашата холивудска принцеса: Мария Бакалова заблестя на Коачела и показа гаджето си

Мария Бакалова - българската горделивост в света на киното, която беше номинарана и за "Оскар " за присъединяване си във кино лентата "Борат 2 ", заблестя на следващото влиятелно събитие. Става дума за фестивала Коачела, който бие всевъзможни върхове по брой присъстващи, а на сцената излизат най-големите и настоящи имена от шоубизнеса.

На холивудската ни принцеса Мария Бакалова сходни блестящи събития несъмнено ѝ подхождат и тя не пропуща да ги озари с наличието си. За Коачела актрисата беше залобила на превъзходна къса, розова рокля с флорални претекстове и комфортни маратонки в същия цвят. С обявата си в мрежата Бакалова сподели, че се е забавлява от сърце на фестивала, като не пропусна и да показа фотография с новия си обичан Пейтън Гъли, който работи като юрист.

Мария не е говорила намерено за американската си обич, само че по фрагментите, които са споделяли през последните месеци, е явно, че са щастливо обвързани.

Към фотосите и клипчетата, които е разгласила от Коачела, Мария Бакалова е написала: "Забавлявахме се същински този уикенд! Благодаря, Коачела! "

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР