Марио Арабистанов и Кристиан Немцов от Адвокатско дружество „Камбуров и

...
Марио Арабистанов и Кристиан Немцов от Адвокатско дружество „Камбуров и
Коментари Харесай

Двама адвокати получиха награда Млад юрист 2019

Марио Арабистанов и Кристиан Немцов от Адвокатско сдружение „ Камбуров и съдружници “ взеха премията „ Млад правист на годината “ в тазгодишното издание на Националните награди за правораздаване.

Номинацията беше оповестена от Даниела Палазова, зам.- основен редактор на онлайн медията „ Пик “, а премията връчи представител на „ Гугушев и сътрудници “, защото предходната година наградата получи Виктор Гушушев, старши съветник в адвокатската фирма.

Останалите номинирани бяха Симона Велева, Изабела Петкова и Николета Метева.

Адвокатско сдружение „ Камбуров и съдружници “ е водеща българска правна адвокатска фирма, учредена през 1988 година Над 30-годишният й опит в даването на цялостен набор от юридически услуги на локални и интернационалните клиенти е утвърдил високата й известност в редица интернационалните правни ранглисти. Екипът от над 40 високо квалифицирани адвокати, с който разполага, е профилиран в голям брой обичайни и съвременни области на правото, измежду които комерсиално и дружествено право, процесуално посланичество и арбитраж, банково и финансово право, енергетика, конкурентно право, трудово право, право на интелектуалната благосъстоятелност, технологии и телекомуникации, данъчно право, вещно право и други. За да дава отговор дейно на потребностите на своите клиенти, адвокатската фирма е проведена в 16 изцяло интегрирани отдела, в които юристите й комбинират своята експертиза, с цел да реализиран дружно резултати, удовлетворяващи условията на своите клиенти по сложни правни проблеми.

Кристиан Немцов става член на екипа на “Камбуров и съдружници “ през 2017 година Преди присъединението си към адвокатската фирма е бил стажант и нещатен помощник към Комисията по европейските въпроси и надзор на европейските фондове към 43-то Народно заседание, както и стажант в Дирекция „ Канцелария” на Администрацията на Президента на Република България (2015) и в Секретариата на Националния съвет за съдействие по етническите и интеграционни въпроси към Министерски съвет. Към момента той способства със своята експертиза към работата на отделите „ Регулаторни режими “ и „ Дружествено и комерсиално право “, а неотдавна е част и от екипа на направлението „ Данъци, митници и акцизи “.

Марио Арабистанов е основен член на практиката Телекомуникации, медии и технологии на „ Камбуров и съдружници “. Работи един до друг с огромни локални и интернационалните компании от софтуерния, медийния и телекомуникационния бранш по планове за корпоративно структуриране, сливания и придобивания. В практиката му се следи мощен акцент върху спазването на стандартите за отбрана на персоналните данни – тематика, която постоянно визира в ролята си на преподавател на голям брой конференции и семинари. През последните две години Марио попада в категорията „ предложени юристи “ от интернационалната правна ранглиста Legal 500, а клиенти го разказват като „ ефикасен и способен “ и „ гъвкаво мислене и съсредоточен върху резултата “.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР