Марина е блогърка, която от време на време пише текстове

...
Марина е блогърка, която от време на време пише текстове
Коментари Харесай

Истината от една невярна жена: Съпругът ми научи по трудния начин защо жените изневеряват

Марина е блогърка, която понякога написа текстове на уеб страницата YourTango. Този път написала текст за аргументите, заради които е изневерила на брачна половинка си. В него изцяло намерено написала, по какъв начин се чувствала тогава и по какъв начин се усеща в този момент. Как можа да ми го причиниш, да го причиниш на нас? Коя си ти и за кого съм се омъжил аз? – викаше брачният партньор ми със сълзи в очите, когато разбра, че имам ухажор. През цялото това време аз стоях пред него и треперех, в потрес, без думи и без концепция какво да направя. Аз го разочаровах. Сега, когато мисля за това съзнавам, че всичко, което ще кажа или направя не би го успокоило в този миг. Неговата обич към мен се трансформира в пренебрежение и ненавист – в очите му станах страшилище. Когато завърши нашия брак, през главата ми минаваха какви ли не мисли: Защо? Защо изневерих? Защо му предизвиках такова нещо на индивида, който е деликатен, занимателен и великодушен? Никога не ми е направил нищо неприятно.

Ако бъда съдена, до момента в който четете това, разбирам. Това е в човешката природа. Но, повярвайте ми, че никой не ме порицаваше повече, в сравнение с аз самата. Но в този момент изцяло разбирам за какво дамите изневеряват. За страдание и брачният партньор ми в този момент схваща това. След доста мислене, най-сетне разбрах, че ме накара самичък да го отчайвам в търсене на подправено благополучие. По времето, когато се случи изневярата аз търсех благополучие на открито, мислейки че всички мъже на света съществуват, с цел да ме ощастливят мен. Вярвам, че това си го мислех, тъй като не бях щастлива в брака с моя някогашен брачен партньор. Всъщност, всичко обвързвано с аферата ме удари, още повече ме обърка и ме направи нещастна.

Урокът, който научих
Сега, когато попадам в групата на дамите, които са изневерили на своите съпрузи, знам, че с изневярата бягах от себе си и че сама съм виновна за своето благополучие и злощастие. Моето благополучие не е ничие обвързване – единствено мое. криех всичко, вместо да приказвам откровено, имам вяра, че бях неприятен човек, тъй като брачният партньор ми към този момент не ме привличаше. А, не можех да му кажа, че полово не ме притегля. Вместо да бъда откровена, станах “ неприятен човек “ и изневерих. Но още веднъж мълчах, тъй като смятах, че никой няма да ме обича, както ме обичаше той. Моята потребност не е неверна, само че моите дейности бяха. По времето, когато имах спекулация, пристрастеността в моята връзка беше мъртва. Исках той да ме желае и да се старае. Но връзката ни потъна в всекидневието, в нея нямаше занимания. Исках да се освободя от това, тъй че взех решение да постъпя егоистично (да го разочаровам). Имах опция, опция за избор, само че аз взех решение да потегли по този път сигурна, че решението е в аферата

Затова поучавам всички дами, които са на крачка да изневерят на колегата си добре да се помислят какво ще завоюват от това. Ако търсите щастието, аз ви подсигурявам, че няма да го намерите, тъй като то се намира във вас. Днес не скърбя, за това, което направих, а единствено за болката, която предизвиках. Съпругът ми с развода ми даде най-хубавия подарък – опция най-сетне да намеря щастието, което се крие в мен.
Инфо: mood-time.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР