Марин Чилич надигра Джон Иснър след обрат с 6:7(2), 6:3,

...
Марин Чилич надигра Джон Иснър след обрат с 6:7(2), 6:3,
Коментари Харесай

Чилич победи Иснър и отвори пътя на Джокович към полуфиналите в Лондон

 Федерер се оправи безпроблемно с Тийм и резервира очаквания за успех в Лондон
Марин Чилич надигра Джон Иснър след поврат с 6:7(2), 6:3, 6:4 и резервира шансове да се класира за полуфиналите на заключителния шампионат на АТР в Лондон.

От този резултат се възползва международният №1 Новак Джокович, който си подсигурява присъединяване в идната фаза. В петък сърбинът ще играе против Чилич, а Иснър против Александър Зверев.

За Чилич това е втора победа общо в кариерата му на финалния шампионат. Преди борбата с Джокович той има единствено две победи от 18 борби със международния №1. Този сезон Чилич избави мачбол и надигра Ноле в Куинс.

Днес пък ще се изиграят и последните мачове от група " Лейтън Хюит ". Роджър Федерер може да завоюва последния си мач с Кевин Андерсън и все пак да не продължи, защото и четиримата състезатели имат научен късмет да намерят място в идната фаза.

Съществува и сюжет Федерер даже да загуби в три сета от Андерсън, само че да продължи, в случай че Доминик Тийм се наложи с 2:0 над Кей Нишикори.

При всички положения доста отговори ще даде първият мач за деня, а по-късно Федерер и Андерсън ще имат визия тъкмо какъв резултат да търсят.

Централен корт, след 16,00 часа българско време: Доминик Тийм - Кей Нишикори; не преди 22,00 часа: Роджър Федерер - Кевин Андерсън.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР