Мариана Векилска отслабва на аванта. Водещата от Би Ти Ви

...
Мариана Векилска отслабва на аванта. Водещата от Би Ти Ви
Коментари Харесай

Голямата любов на Слави Трифонов подхвана Мариана Векилска

Мариана Векилска отслабва на облага. Водещата от Би Ти Ви се кани да отслабва благодарение на персонални треньори, психолози и консултанти по хранене, без да им заплаща и стотинка. Мариана набутала в малкия екран всички експерти, които й оказват помощ да смъкна килограми. Единствената й цел била да получава услугите им на облага, написа Хотарена, цитирайки „ Уикенд “.

Тъй като е в малкия екран от дълго време, Мариана имала картбланш да прави каквото си изиска в първия час на предаването „ Тази събота и неделя “. Понеже води предаването сред 8 и 9 сутринта, рейтингът й клонял към нулата. Затова и никой от управлението на медията не се интересувал с какво Векилска запълва това време, стига да не е нещо скандално, с което да навреди на имиджа на предаването.

Тя от своя страна се възползвала оптимално от „ понижението “, с цел да кани своите консултанти. По този метод Мариана им правела безвъзмездна реклама пред дребното фенове, които включат тв приемника си, с цел да я гледат.

Именно по тази причина в последно време часът на Векилска е цялостен със препоръки по какъв начин да се тренира вярно, по какъв начин да се подготвя здравословна храна с малко калории и по какъв начин да притъпиш възприятието си на апетит. Водещата била вманиачена на тази тематика, въпреки и към този момент единствено на доктрина.

Някои от консултантите, които Мариана употребява, даже имат непрекъснати рубрики в предаването. Такъв бил казусът с психоложката Магдалена Ангелова, известна още като „ Маги на Слави Трифонов “.

Мариана от години познавала Ангелова и употребила услугите й. Сега й дала графа в предаването, с цел да не й заплаща. Друг треньор на име Борислав Лазаров също има графа, в която учи дребното фенове по какъв начин да си създадат потребен шоколад. Екипът бил засегнат от протичащото се, само че управлението на Би Ти Ви не правело нищо, с цел да спре тази корист от страна на Векилска.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР