Мариана Векилска не била на себе си, като научила, че

...
Мариана Векилска не била на себе си, като научила, че
Коментари Харесай

Бившият на Мариана Векилска я зарязал бременна във втория месец заради кариера в Германия! Но... сега се завърна в България!

Мариана Векилска не била на себе си, като научила, че огромната й обич се завръща в България, разбра HotArena .

Бившият футболист Георги Донков бе поканен да заеме поста на помощник-треньор на националния тим по футбол, откакто дъги години живя в Германия. Спортистът е татко на дъщерята на Векилска – Габриела, която носи неговата фамилия . Въпреки че телевизионерката, се кълняла, че в никакъв случай не желае да го вижда и няма да му елементарни, до момента в който е жива, въпреки всичко уредила къса среща с него, тъй като той показал предпочитание да поддържа връзка с наследничката си, писа „ Ретро “.

Двамата ходили дълги години и се залюбили по време на манекенските години на Мариана. Сватбата пристигнала и предходна, а проектите им за бебе проработват още от първия път. Само че Георги изискал от водещата да се разделят, знаейки, че тя е бременна . Неговите родители не я харесвали и не я приемали в дома си. След разлъката, Векилска се прибрала при родителите си и до раждането таяла вяра, че той ще се върне.

Донков едвам 2 години след появяването на Габи, изискал да я види, само че след това отпътувал да прави кариера в Германия, за негово благополучие – сполучлива. Сега се опитвал да стопи ледовете с щерката, като давал пари за образованието й в Холандия и й плащал скъпите почивки по морето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР