Мариана Попова сподели кадри в шармантна булчинска рокля, с които

...
Мариана Попова сподели кадри в шармантна булчинска рокля, с които
Коментари Харесай

Мариана Попова блесна като булка

Мариана Попова показа фрагменти в шармантна булчинска рокля, с които предизвика почитателите си в обществените мрежи.
Снимките на певицата в бяло се оказаха част от фотосесия, само че двамата с Веселин Плачков възнамеряват женитба и в същинския живот.
" Не сме възнамерявали нито къде, нито по кое време, само че знаем, че ще се оженим ", показа артистът пред " Монитор ". В момента те се готвят да посрещнат своята дъщеричка, която ще се роди през октомври, написа dir.bg .
Преди време двойката се сгоди във Виена.
Плачков споделя, че " бебето си има всичко, единствено едно кошче му би трябвало ".
Мариана и Веселин не приготвят бебешка стая, защото за тях раждането е като първия образователен ден - " последните дни се купува всичко ".
Междувременно изпълнителката на " Аз съм обич " все по-рядко излиза на сцената, тъй като бременността я изтощава. Плачков пък се е отдал на усърдна работа и подготовки в Бургаския спектакъл. Там той ще се разпише с присъединяване в пиесата " Да минеш под дъгата " паралелно до своя другар и сътрудник Асен Лозанов, а премиерата е в края на август. Постановката е въодушевена от Джуди Гарланд, а основната роля е поверена на певицата Тони Димитрова.
" Когато има смисъл! Тя сподели най-истинското " да " в живота си! ", гласят думите на Мариана към фрагмента, с който оповести новината.
Попова и Плачков към този момент имат по една щерка от предходните си връзки. Преди време те разкриха, че и двете момиченца доста се радват, че ще станат каки. Мариана и Веселин се срещат по време на длъжностен ангажимент край язовир " Кържали ".


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР