Марго Роби най-накрая проговори за пренебрежението на наградите Оскар към

...
Марго Роби най-накрая проговори за пренебрежението на наградите Оскар към
Коментари Харесай

Марго Роби проговори за пренебрежението на Оскарите към Барби

Марго Роби най-сетне проговори за пренебрежението на премиите " Оскар " към нея в категорията за най-хубава актриса

“Няма по какъв начин да се чувстваш печален, когато знаеш, че си толкоз блажен “- сподели тя, до момента в който се обръщаше към публиката на специфична прожекция на кино лентата, който счупи върховете на SAG-AFTRA.

Феновете бяха ядосани след номинациите за Оскар 2024 от предходната седмица, когато Грета Геруиг остана отвън конкуренцията за най-хубав режисьор, а Роби не беше номинирана за най-хубава актриса.

33-годишната австралийска звезда съобщи, че “очевидно ” счита, че 40-годишната Геруиг е трябвало да бъде номинирана, тъй като “това, което е направила, се случва един път в кариерата, един път в живота ”

Впрочем, тя не пропусна да означи всички номинации за премиите " Оскар ", които филмът получи, като съобщи, че е “в възторг ” от груповите осем номинации на кино лентата.
В допълнение към най-хубавия филм, номинация, в която взе участие Роби, тъй като е продуцент, “Барби ” получи номинации и за най-хубав приспособен сюжет, най-хубава истинска ария (за “I’m Just Ken ” и “What Was I Made For? ”), най-хубав дизайн на костюмите и най-хубав дизайн на продукцията.

Райън Гослинг е номиниран в категорията за най-хубав артист в поддържаща роля, а Америка Ферера получи премия за най-хубава актриса в поддържаща роля.

За да изясни какъв брой се гордее с кино лентата, Роби добави: “Решихме да създадем нещо, което да промени културата, да повлияе на културата, просто да окаже някакво влияние. ”

“И това се случи … доста повече, в сравнение с в миналото сме мечтали. И това е в действителност най-голямата премия, която може да излезе от всичко това. "

“Барби ” сега е най-печелившият филм, режисиран от една жена, като предходната година е спечелил 1,4 милиарда $ в международния боксофис.

Това е и най-касовият филм за 2023 година и най-касовата вътрешна премиера в историята на Warner Bros.

“Реакциите на хората към кино лентата са най-голямата премия от цялото това прекарване. Никога не съм бил част от сходно нещо. Все още чувството е доста друго, ” продължава Роби.

“И не мога да се сетя за миг, в който различен филм “да е имал подобен резултат върху културата. И е необикновено да си в окото на бурята. "

Междувременно нейните колеги-звезди по-рано споделиха разочарованието си, че тя и Гервиг не са номинирани.

“Грета направи съвсем всичко, което един режисьор може да направи, с цел да я заслужи ”, сподели Ферера пред Variety. “Чувствам се разочарована, че не я виждам в този лист. ”

По мотив на отхвърлянето на Роби, актрисата добави: “Едно от нещата за Марго като актриса е какъв брой елементарно прави всичко да наподобява. И може би хората са се заблудили, че работата наподобява лесна. ”

Гослинг също реагира на изключването на сътрудниците си в изказване, получено от The Post.

“За мен е изключителна чест да бъда номиниран от моите сътрудници дружно с такива забележителни актьори в година на толкоз доста велики филми, ” стартира той.

Звездата продължи: “Но няма Кен без Барби и няма филм за Барби без Грета Геруиг и Марго Роби -двете, които са най-отговорни за този филм, основал история и популяризирал се в целия свят. "

“Никакво самопризнание не би било допустимо за никого от участниците във кино лентата без техния гений, хъс и талантливост, ” продължи той.

Източник: pagesix.com
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР