Марго Роби и Райън Гослинг изглеждат страхотно като световноизвестните кукли

...
Марго Роби и Райън Гослинг изглеждат страхотно като световноизвестните кукли
Коментари Харесай

Излезе официалният трейлър на Барби с Марго Роби и Раян Гослинг

Марго Роби и Райън Гослинг наподобяват ужасно като световноизвестните кукли Барби и Кен в новия филмов откъс на идния игрален филм " Барби ".

Тийзърът стартира на плажа в Страната на Барби, до момента в който Роби, облечена в розова рокля от гингам и подобаваща шапка, поздравява своите сътрудници Барби и Кен.

Песента „ Fun, Fun, Fun ” на „ Beach Boys ” основава въодушевление, звучейки като декор, до момента в който куклите провеждат оживени празненства, написа БГНЕС.

В миг, в който Гослинг се чува да пита Барби/Роби: " Мислех, че може да остана у вас довечера ". Тя дава отговор с усмивка и пита " Защо? ",на което той дава отговор " Защото сме гаджета ", преди Барби да попита " За да вършим какво? ".След къс интервал на безмълвие Кен признава: " Всъщност не съм сигурен ".

На друго място се вижда по какъв начин Барби кара розовия си кабриолет около табела с надпис " Real World this way ".

Изглежда, че Warner Bros Pictures възнамеряват да опишат друга история за Барби в своята акомодация с живи артисти, защото дружно с видеото написаха: " Да живееш в Страната на Барби значи да бъдеш напълно създание на напълно място. Освен в случай че не изпаднеш в цялостна екзистенциална рецесия. Или сте Кен ".

Пускането на филмовия откъс идва в миг, в който в Instagram бяха оповестени голям брой звезди, измежду които Дуа Липа в ролята на Барби нимфа и Хелън Мирън като глас на разказвача.

Във кино лентата на номинираната за " Оскар " актриса и режисьор Грета Геруиг ще забележим и артиста от " Доктор Кой " Нкути Гатва в ролята на свирещия на китара Кен и Никола Кофлън от " Бриджъртън " като дипломатката Барби.

Другите участници в кастинга включват Ана Круз Кейн в ролята на Барби от Върховния съд, Емералд Фенел от „ The Crown ” в ролята на Мидж - най-хубавата другарка на Барби, и Скот Евънс в ролята на Кен с каубойска шапка.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР