Маргарита Петкова, Добромир Банев и Ирина Флорин пристигат в Поморие,

...
Маргарита Петкова, Добромир Банев и Ирина Флорин пристигат в Поморие,
Коментари Харесай

Коледен сюрприз от Маргарита Петкова, Добромир Банев и Ирина Флорин в Поморие

Маргарита Петкова, Добромир Банев и Ирина Флорин идват в Поморие, с цел да показват пред необятна аудитория музикално - поетичния театър „ Абсурдни времена като коледен Знак “. Премиерата ще е на 16 декември /петък/от 18.00 часа в киносалона на НЧ " Просвета 1888 ".

Спектакълът е бъде показан за първипът в Поморие, тъй като е умислен и основан единствено заПоморие, споделят уредниците. И в задатък повдигат завесата на представлението:

„ Абсурдни времена – нецензурираната версия “ е най-новата взаимна книга наМаргарита ПетковаиДобромир Банев. Творбата съумя да детронира на книжния пазар международни бестселъри и именити интернационалните създатели. А лирическите лирическите герои допират читателите, прекосявайки врими живота, кръстосвайки по света и изгарящи от обич, от време на време отпивайки от чаша с ароматното италианско кафе, а различен път - намигвайки нис френско пенливо вино в ръце от някоя европейска фешън столица.Версията е " Нецензурирана “, само че не тъй като в нея има вулгаризми, а тъй като Маргарита и Добромир разказватза нещата от живота и любовта сред двама души–Без цензура. Знакът е коледен, по името на новия албум на Ирина Флорин, в който меломаните могат да се насладят, както на най-новите песни на изпълнителката, само че и до съвременни тълкования на шлагерите „ Мога “, „ Цвят виолетов “, " Пътуване " … Музиката и поезията са свързани с невидима платиненакосмическа нишка, а Маргарита, Ирина и Добромир ще ни потвърдят какъв брой мощна е тя “.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР