Маргарита от „Фермата” направи емоционално признание пред част от съквартирантите

...
Маргарита от „Фермата” направи емоционално признание пред част от съквартирантите
Коментари Харесай

Маргарита от „Фермата” крие изнасилване

Маргарита от „ Фермата” направи прочувствено самопризнание пред част от съквартирантите си. Тя описа по какъв начин е била изнасилена на 19 години, само че по този начин и не посмяла да показа с никого за гаврата, даже с татко си. Мълчала, тъй като се срамувала и не подхванала никакви дейности против насилника. За благополучие не забременяла, само че прочувствената контузия, която претърпяла, била жестока.

Маргарита доста плакала, стояла с часове в банята под душа, само че най-после събрала сили и траяла живота си. Маргарита Христова е на 36 година, от София, преподавател в детска градина. Има 18-годишен брак и две деца. Вярва, че да си учител е предопределение и влага цялата си душа в работата, макар обидно ниското възнаграждение. Характерът на Маргарита е кален от развода на родителите й.

Сурова и безпощадна във възпитателните си способи, майка й я учи на дисциплинираност и непосилен труд, а татко й й дава любов и дом.
Маргарита се счита за „ най-артистичния “ участник във „ Фермата “ досега и твърди, че борбата за победа не е по-сложна задача от установяването на всекидневен надзор над 30 деца в градината.

фотография:фейсбук фермата
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР