Марчело Липи очаква от Антонио Конте по време на сезона

...
Марчело Липи очаква от Антонио Конте по време на сезона
Коментари Харесай

Липи очаква от Антонио Конте да промени атаката на Интер

Марчело Липи чака от Антонио Конте по време на сезона да промени постройката на Интер в нахлуване. Засега новият треньор на “нерадзурите” залага на двама атакуващи играчи в скица 3-5-2 и е прочут с това, че мъчно се взема решение на рокади. Според международния първенец обаче съставът разполага с повече класни футболисти в предни позиции и на тях би трябвало да им се откри място, като надали ще се разчита единствено на Ромелу Лукаку и Лаутаро Мартинес.

“Вярвам, че в последна сметка Антонио ще се спре на скица 3-4-3. Той и преди е залагал на тази сграда, а и в този момент има играчи за това като Алексис Санчес и Матео Политано. Много одобрявам Лукаку, тъй като е мощен и играе опростено. Относно Мауро Икарди ще разясня само, че той трябваше да се махне. Нищо повече няма да кажа за него”, съобщи Липи пред Gazzetta dello Sport.

71-годишният експерт, който в кариерата си на треньор има един сезон отпред на Интер, споделя мнението на мнозина, че клубът е направил огромен удар това лято с привличането на Стефано Сенси от Сасуоло.

“Сенси е добър футболист с хрумвания за играта, не стопира да се движи, умее да се нарежда и знае по какъв начин да основава положения”, впечатлен е Липи.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР