Марая Андонова от скоро си позволява да демонстрира в социалната

...
Марая Андонова от скоро си позволява да демонстрира в социалната
Коментари Харесай

Марая засенчи майка си с пищен бюст, но естествен

Марая Андонова от скоро си разрешава да показва в обществената мрежа провокативни фотоси. От които излиза наяве, че дъщерята на Мария има с какво да се похвали. Явно бог я е надарил с естествени женски прелести и няма потребност да си мечтае за силикон. Както постоянно го вършат нейните връстнички.

Че е по-красива  от майка си две отзиви няма. Но и че естествените й женски прелести с по-пищни от силиконите на Отварачката също се вижда с просто око.

А в мрежата феновете на младото момиче я разясняват по този начин: „ Явно е наследила най-хубавите черти на майка си и татко си. Порасна огромна хубавица и надмина родителката си с визия. Дано единствено не тръгне по нейния път и да я задмине по връзки с мъже и брой сватби! ”

Естествено звездното чадо е привикнало единствено на маркови парцалки, за които Мария дава благо и драго. От дребна я научи да харесва единствено първокласните международни марки  и да пътешества единствено по разкош дестинации. А почитателите на фолкаджийката разясняват Марая и се кръстят да не последва ориста на певицата. Която след три брака и безчет връзки с богаташи не съумя да си откри един почтен брачен партньор.

Източнк: Лупа.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР