Мантинелата при обърнатия автобус на автомагистрала Тракия през април т.

...
Мантинелата при обърнатия автобус на автомагистрала Тракия през април т.
Коментари Харесай

Само във Фрог: Мантинелата при обърнатия автобус на „Тракия” била същата като тази на Своге

Мантинелата при обърнатия рейс на автомагистрала „ Тракия ” през април т. година, е същата, от най-нисък клас, като тази на Своге. Това разкриха пред Фрог нюз специалисти. Припомняме, че откакто лека кола удари задницата на автобуса, той се обърна, вследствие на което починаха 7 души, а други 20 бяха ранени.
Фрог първи разкри, че мантинелата край Своге е декоративна и не би могла да спре рейса. Освен това заграждението не е сложено съгласно европейските условия на 50 сантиметра от габаритите на колата. Нелогично е тя да стои след пешеходната пътека, безапелационни са източниците ни. " Ако стане случай това значили ли, че първо колата би трябвало за прегази хората и тогава да се спре в мантинелата ", питат се специалисти.

Две компании, близки до властта, главно печелят публичните поръчки за слагане на мантинели. Цената, съгласно осведомени, е най-малко два пъти по-висока от действителната. Врътка се правело и с колчетата на мантинелите. Вместо да се слагат съгласно стандарта на 1-2 метра, те се слагали на 4 метра, което означавало, че оттова също се спестявало.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР