Манифест може и да не е най-добрият сериал, който някога

...
Манифест може и да не е най-добрият сериал, който някога
Коментари Харесай

Има ли надежда за Манифест

" Манифест " може и да не е най-хубавият сериал, който в миналото сме гледали, само че несъмнено има забавна идея, привличаща фенове и почитатели.
 Първи взор към Manifest
Когато самолетът се трансформира в машина на времето

Ще забележим защо става въпрос в сериала на NBC и Universal

Първите два сезона могат да бъдат гледани в, като се надяваме, че третият също скоро ще бъде прибавен. Премиерата му в Щатите към този момент мина и макар че рейтингът на сериала е висок, от NBC взеха решение да не го възобновяват за четвърти.

Това беше нонсенс за почитателите, само че такова е ситуацията. А може би не, тъй като има вяра. Според Deadline, NBC и Netflix (в Щатите сезоните на сериала са налични точно в стрийминг платформата) са влезнали в договаряния с Warner Bros TV за възможното продължение на " Манифест " с четвърти сезон.

Причината Netflix да размислят е, че сериалът се радва на много сериозен интерес от страна на потребителите на стрийминг платформата. Но има спънки по отношение на интернационалното разпространяване на сериала.

Като Warner към този момент са продали правата за трети сезон на Sky, които ще излъчват сериала във Англия. Договорите на актьорите също са изтекли, само че те са много дейни в обществените мрежи в поддръжката си към " Манифест ", тъй че проблем с тях надали ще има.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР