Мъничък, тесен апартамент беше пуснат на пазара за £1170 на

...
Мъничък, тесен апартамент беше пуснат на пазара за £1170 на
Коментари Харесай

Тесен апартамент на пазара за £1170 на месец - но наемателите са изправени пред едно потенциално отклонение

Мъничък, стеснен апартамент беше пуснат на пазара за £1170 на месец - и с изключение на компактното пространство, вие имате да споделите тоалетната със съседа си.

Скъпото легло се предлага с нещо, което наподобява на сгъваемо легло и най-малко други мебели. Щастливият наемател обаче получава мивка, микровълнова печка, маса и стол в дългия стеснен микроапартамент. Малкото пространство не оставя съвсем никакво разстояние сред леглото и микровълновата печка - което значи, че закуската в леглото е съвсем наложително изискване в тази поставка за бижута.

Стол с лице към микровълновата печка и дребна масичка на фотосите в листата. Готварска печка и мивка допълват кухненската част на жилището, която съгласно притежателите разполага с „ задоволително “ място за предпазване. Въпреки че помещението коства умопомрачителните £1170 на месец, то даже не разполага със лична баня.

Вместо това наемателят ще би трябвало да показа такава със своите съседи в постройката. Сметките са включени в наема - включи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР