Мани Пакиао не е подписвал договор за двубой с Амир

...
Мани Пакиао не е подписвал договор за двубой с Амир
Коментари Харесай

Щабът на Пакиао отрече за мач срещу Амир Хан

Мани Пакиао не е подписвал контракт за дуел с Амир Хан в Саудитска Арабия по-късно през годината, макар че към този момент излезе информация за уречен мач сред двамата, съобщи журналистът на филипинеца.

Хан, който надигра австралиеца Били Диб в Джеда на 13 юли за полусредната категория на WBC, съобщи във вторник, че се е договорил за мач с Пакиао в Рияд на 8 ноември. Британецът показа пред локалните медии, че конфликтът ще се състои, даже в случай че 40-годишният боксьор загуби от американеца Кийт Търман в събота в Лас Вегас.

„ Мани не е подписвал никакъв контракт. Доколкото знам, сходен мач даже не е бил дискутиран “, съобщи журналистът на Пакиао Фред Стернберг за BBC. „ Той е подготвителния си лагер в последните осем седмици – четири във Филипините и четири в Съединени американски щати, и не се е срещал с Амир Хан през това време “. Стернберг добави, че не знае за какво Хан е оповестил сходно нещо. „ Това е въпрос, който би трябвало да зададете към Амир Хан “, сподели той.

Хан трябваше да се бие с осемкратния международен първенец в другите дивизии Пакиао преди две години в Обединените Арабски Емирства, само че до съглашение по този начин и не се доближи. Пакиао, един от най-титулуваните боксьори, има 61 победи на професионалния кръг, седем загуби и две равенства в своята 24-годишна кариера. Хан, от своя страна, има 34 победи при 5 загуби. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР