Манхатън беше обхванат от тревога днес заради подозрителни предмети на

...
Манхатън беше обхванат от тревога днес заради подозрителни предмети на
Коментари Харесай

Тенджери под налагане предизвикаха паника в Ню Йорк

Манхатън беше обзет от паника през днешния ден поради подозрителни предмети на метростанция, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на „ Франс прес”.

Предметите се оказаха тенджери под налягане. Първият предмет беше видян от пасажер на метростанция „ Фултън стрийт” към 7 ч. локално време, заяви в изказване полицията на Ню Йорк.
Евакуираха две метростанции в Лондон поради подправена паника (СНИМКИ и ВИДЕО) Към момента няма открити следи от пукотевица, няма и потърпевши
Втората тенджера беше забелязана на друго място на същата метростанция, която евакуирана много бързо, две натоварени линии на метрото преустановиха работа, а влаковете на няколко други линии не спираха на „ Фултън стрийт”.

Тенджерите на метростанцията били оставени там от един и същи човек, който бил видян на камерите за сигурност по какъв начин вади предметите от автомобил.
Станция на метрото в Милано беше затворена поради недоверчив пакет Хората бяха евакуирани, а влаковете спрени
Властите търсят обвинения. Не е изключено мъжът просто да е желал да се освободи от предметите.

Малко откакто полицията разгласи, че двата предмета не са рискови, в нюйоркския квартала Челси, беше открит трети недоверчив предмет – той също се оказа тенджера под налягане.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР