Товарен кораб потъна до румънския бряг на Черно море, предава

...
Товарен кораб потъна до румънския бряг на Черно море, предава
Коментари Харесай

Товарен кораб потъна до румънския бряг на Черно море

Товарен транспортен съд потъна до румънския бряг на Черно море, предава Българска телеграфна агенция. Трима души са оповестени за изчезнали, откакто плавателният съд под флага на Танзания, потъна тази заран в Черно море.

Корабокрушението е станало на 26 морски благи село Сфънту Георге, окръг Тулча, оповестява Румънската работа за мореплаване. Според цитирания източник на борда на плавателния съд е имало 11 души.

Сигналът за потъването на кораба Mohammad Z е получен към 04:00 часа сутринта. Била е поискана поддръжка от Гранична полиция, която е изпратила на мястото на случая два кораба на Министерството на вътрешните работи. Сигнал е подаден и до два търговски плавателни съда, намиращи се наоколо, с цел да се включат в интервенцията по търсене и избавяне на човешки живот.

 Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “: Има умрял човек 1 мин. Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “: Има умрял човек  Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай 2 мин. Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай  Каква ще е цената на черешите тази година? 2 мин. Каква ще е цената на черешите тази година?  Петър Стоянович за абитуриентските балове: Не знам по кое време се роди това страшилище 2 мин. Петър Стоянович за абитуриентските балове: Не знам по кое време се роди това страшилище  Проливни дъждове наводниха провинция Саар в Германия (ВИДЕО и СНИМКИ) 1 мин. Проливни дъждове наводниха провинция Саар в Германия (ВИДЕО и СНИМКИ)  Покушението против Роберт Фицо: Стрелецът се изправя пред съда 2 мин. Покушението против Роберт Фицо: Стрелецът се изправя пред съда  Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “: Има умрял човек 1 мин. Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “: Има умрял човек  Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай 2 мин. Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай  Каква ще е цената на черешите тази година? 2 мин. Каква ще е цената на черешите тази година?  Петър Стоянович за абитуриентските балове: Не знам по кое време се роди това страшилище 2 мин. Петър Стоянович за абитуриентските балове: Не знам по кое време се роди това страшилище  Проливни дъждове наводниха провинция Саар в Германия (ВИДЕО и СНИМКИ) 1 мин. Проливни дъждове наводниха провинция Саар в Германия (ВИДЕО и СНИМКИ)  Покушението против Роберт Фицо: Стрелецът се изправя пред съда 2 мин. Покушението против Роберт Фицо: Стрелецът се изправя пред съда

Екипажът се е състоял от 9 сирийски жители и двама египетски. Осем са били избавени. Продължава издирването на тримата членове на екипажа, които са оповестени за изчезнали - всички те са сирийски жители.

Детето е било отнесено от морско течение, а чичо му тръгнал да плува след него

„ Причината за потъването на кораба не е известна досега и ще бъде осъществено следствие, с цел да се открият аргументите и събитията, при които е станало корабокрушението “, показва още Румънската работа за мореплаване.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР