Манекенката Диляна Попова започна на чисто, обвърза се с фризьор,

...
Манекенката Диляна Попова започна на чисто, обвърза се с фризьор,
Коментари Харесай

Диляна Попова забрави за Блатечки, започна на чисто с фризьор

Манекенката Диляна Попова стартира на чисто, обвърза се с коафьор, научи HotArena. 

Диляна Попова още веднъж е удовлетворена от живота и по никакъв начин не й е елементарно да скрие щастието си. След съвсем три измъчени години с неприятното момче на българското кино Асен Блатечки манекенката случи на мъж, който да й пасва идеално. Новият й обичан е добре познатият фешън фризьор Парашкев Тодоров, с който се познават от дълги години около работните си задължения. Едва от 6 месеца насам обаче си разрешили да погледнат с други очи на връзките си, написа " Уикенд ".

Финчи, както назовават именития коафьор околните му, е измежду най-изтъкнатите експерти в региона си от дълги години и има добро име на огромен буквоядец в работата си. Точно тя неведнъж го срещала с Диляна Попова, към която от дълго време имал тръпка. За негово страдание обаче синеоката хубавица съвсем не оставаше без сътрудник до себе си и се бе трансформирала в неосъществим идеал за стотиците си ухажори. За няколко години хубавицата от дребното плевенско градче Гулянци бе поредно гадже на рокаджията Дичо, на мафиота Таки, на рали състезателя Жоро Танев и не на последно място на артиста Асен Блатечки – напомня изданието.

„ Двамата с Диляна доста си пасват – харесват едни и същи неща – пътешествия, обикновен живот, без доста искра, да работят крепко за фантазиите си в региона на модата. Не са от двойките, които желаят да са непрестанно в устите на хората с това, че са известни. Затова им лиши толкоз време, преди да излязат на ярко “ – описват близки до влюбените гълъбчета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР