Манекенката Бар Рафаели е осъдена от властите в Израел по

...
Манекенката Бар Рафаели е осъдена от властите в Израел по
Коментари Харесай

Защо осъдиха Бар Рафаели?

Манекенката Бар Рафаели е наказана от управляващите в Израел по четири обвинявания за укриване на налози . 35-годишният топмодел и нейната майка са ощетили държавната хазна с над 10 хиляди $. 

Преди седмици двете подписаха договорка със съда, съгласно която Рафаели ще постави девет месеца общественополезен труд, а майка й ще влезе в пандиза за година и четири месеца. Освен това те са задължени да изплатят укритите налози, наложена е и санкция на стойност 1 млн. и 500 хиляди $.

Правният проблем с манекенката се проточи с месеци, в които фамилията й отхвърляше обвиняванията и отхвърляше да заплати дължимото. Освен като модел, Рафаели се изявява и като телевизионна водеща, актриса и бизнесмен. Тя е измежду най-известните израелки по света. Нейното престояване в родната й страна обаче е повода за правосъдния развой.

 
    Вижте тази обява в Instagram.         
@carolinalemkeberlin.il

Публикация, споделена от Bar Refaeli (@barrefaeli) на Юни 7, 2020 в 6:37 PDT

Израелските закони за налозите дефинират местоживеенето по отношение на времето, което лицето е прекарало в съответна страна за календарна година. Рафаели и майка й, която работи като неин сътрудник, настояват, че звездата не е обитавала в Израел за непрекъснато и не следва да заявява приходите си от чужбина в родната си страна. Прокуратурата обаче не одобри претекстовете й и я упрекна в неверно декларирани приходи. Според обвиняването в интервала от 2009 до 2012 година е спечелила над 7 млн. $ и е живяла в чужбина с концепцията да избегне декларирането им.

Адвокатите на звездното семейство отхвърлят да е имало предумишлено закононарушение и като доказателство привеждат желанието на Бар Рафаели да подписа договорка с управляващите. Майка й обаче е с по-тежки обвинявания – с изключение на за укриване на налози, тя е уличена и в подправяне на документи и недеклариране на личния си приход като сътрудник.

В началото на годината Бар Рафаели и брачният партньор й – милиардерът Ади Езра, станаха родители за трети път. Те подписаха брак през 2015 година, а преди този момент моделът излизаше с Леонардо ди Каприо.

 
    Вижте тази обява в Instagram.         
This is what real GLAM looks like. 3rd baby in 3.5 years.  #FamilyIsEverything Life is beautiful

Публикация, споделена от Bar Refaeli (@barrefaeli) на Яну 18, 2020 в 2:12 PST

През 2018 година Рафаели бе подложена на критика поради присъединяване си в рекламна акция в Израел, в която носи хиджаб и демонстративно го съблича, с цел да популяризира суитшърт.



 
Бушра Джарар сподели нова сбирка от вкъщи си в Париж
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР